- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14561 üzenetére
Nagyon úgy tűnik,... 😡 valahogy ne értem ugyanez a gépem volt korábban is akkor egy asus 6970-el hajtottam minden rendben volt. Rohadt gépek, de idegesítő tud lenni. Kell egy monitort vegye újra 👹
-
barnibal
tag
válasz
Chapel #14558 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel, de most a CoolerMasternél a "V"-széria ami nagyon jó seasonic alapú, de szerintem a be quite! is nagyon jó. A legjobb természetesen a seasonic 520w fanless ( http://m.prohardver.hu/teszt/seasonic_platinum_fanless_tapok_tapja/kivulrol.html ) passzív. Ez ugye 80 plus platinum. Nagyon erős tápocska és nagyon hatékony! Az lesz nekem is a következő kicsike. 😁
-
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14546 üzenetére
Ezt a választ kaptam -
A TV nem támogatja az adott felbontást és frekvenciát, esetleg egy monitor segítségével megállapítható, hogy 60 vagy 70 Hz-et jelez éppen akkor, azzal van gondja.
Az alaplapi BIOS-menü képfrissítési frekvenciája viszont általában nem módosítható, illetve olyat is láttam már, hogy a videokártya BIOS-frissítésével és beállításával variáltak valamit, de ez is típusfüggő.
Lehet esetleg próbálkozni a TV resetelésével, vagyis gyári helyzetbe állításával, hátha hibásan állt be az üzemmódra és így tárolta le magának, bár ilyen gond inkább D-Sub VGA csatlakozásnál fordulhat elő, nem HDMI-nél. -
barnibal
tag
válasz
Chapel #14553 üzenetére
Én egy asus r9 290-et használok i7-4770K-val 16gb g.skill ram asus maximus VI gene 2db ssd 1db wd black caviar és egy coolermaster silent pro m600w bőségesen elegendő, de a tiéd meglehet éppen elég lesz! Szerintem érdemes lenne egy 80plus bronze-ra beruházni ha a gazdaság engedi 😉👍
-
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14546 üzenetére
Rendben megpróbálom köszönöm szépen a javaslatot! Ha találtam megoldást jelzem felétek! Köszi még 1x!
-
barnibal
tag
Remek, akkor már ketten vagyunk. Ezzel csak az a bajom, hogy a biosban nem tudok melózni!
-
barnibal
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem jó helyre írok?!,... Vettem egy ASUS R290 DCII OC karit. Egy régi az első kategóriás Panasonic FullHD-s tv-t használok játékra és az a jelenség van, mikor bekapcsolom a gépet az alaplap logojánál és a windows betöltő jelénél a kép el van tolódva jobbra a képernyő feléig mintha le lenne felezve a kép. Mindenhol máshol jó csak ott nem. Új led tvken és monitorokon jól meg ott is csak ezen a tvn nem. Valami ötlet esetleg???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest