- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Natrak1982 #20624 üzenetére
neked a Asrock p67 pro3 jó lapnak számít? szinte a leg olcsóbb leg szarabb lap ami kapható(volt) LGA1155.re!
Nekem volt a sokak által istenített, és sok oldal által is dicsért ASRock Z-77 Extreme-4 de alig vártam hogy meg szabaduljak tőle! az eddigi legrosszabb alaplapom volt(pedig az elmúlt 20.éven volt kb 150.alaplapom)
Rengeteg problémám volt vele, és tuningolni sem kellett hogy szar legyen!
De neked legyen szerencséd a p67 pro3 hoz! és legyen hibátlan a 290 es kariddal!
---------------------------------------------------------------------------------------------
HSM : Akkor kicsit fére érthetően fogalmaztál, mert nekem úgy jött le hogy az alaplap nem tudja a 3.0 nem pedig a cpu!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged