Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
robertosz91
üzenetére
Örülök hogy ilyen boldogok vagytok, nálam csak a gond volt a 290-el. Soha többet nem veszek ~275W kártyát, vízhűtés nélkül szart se érnek (röhej hogy felfűti a déli hidat, ha közel van hozzá, nem mintha bármely más ekkora TDP-és vga jobb lenne). A kezdeti Crimson driverekről nem beszélve. Remélem a Polairis változást hoz, jó lenne valami best buy, ami a régi időkre emlékeztet, értelmes TDP-vel, és hibátlan driverel.
#37727) MM válasza ricinus13 (#37725) üzenetére
Ha nem lenne NV, akkor a Polaris nem gyúrna a fogyasztásra.
-
ricinus13
senior tag
válasz
robertosz91
üzenetére
Nem akarnak nagyot bukni, mert most láttak valami nagy számot amit egyelőre semmi nem támaszt alá(persze lehet hogy úgy van ahogy az NV állítja) és már kell nekik.
Rubbi Én eddig is úgy tekintettem az AMD tulajokra mint megfontolt tudatos vásárlókra, és a csakazenvé meg kazánáemdéfújfelejtsdel bandára meg úgy hogy az a király mer a jútúbosnak olyan van nekem is kell. Ez a topic csak megerősítette bennem ezt. Pl itt van ez a topik, amióta itt vagyok egyetlen egyszer sem láttam kimondott fikázást, oké, nem szeretjük az NV-t erre felé, de attól még nem kell azt elfelejteni meg nem szar. Egy felől nagyon drukkolok az AMD-nek mert szeretem őket, de szívesen megnézném azt is milyen fejet vágnának ha az AMD befejezné az ipart és a csakazenvé bejelentené a GTX 1130-at 960-as teljesítménnyel 800 USD-s árral. Ezt kéne megérteni hogy a monopol helyzet mindenkinek rossz, meg ezt a stílust záros határidőn belül elfelejteni.
Nekem is előbb rohadna le a kezem mint hogy NV-t vegyek, de nem megyek minden hír alá trollkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest