Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik

- 

Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

krisztian922

üzenetére
						Ha legalább 4.5 ghz környékére felrántod, akkor nagy gond nem lehet.

- 

stargazerhu
aktív tag
válasz

krisztian922

üzenetére
						De csak majdnem és egy ref hűtős 290Xhez..ha ahhoz is veszel hűtőt, akkor a különbség értelemszerűen megmarad.
 De szerintem ez tényleg nagyon egyéni preferencia! Tesztek alapján a ref hűtő a gyenge pont a 2990/290X kártyákon...ezt a későbbi egyedi hűtéssel kijőve a vállalatok is fogják tudni és szerintem meg fogják kérni az árát. Ha meg nem akarsz várni és zavar a hang (esetleges órajel visszavétel), akkor ref kártya és hűtő csere. 
(#2242) Goldmen75 Hát igen nulláról egy jó vízhűtés inkább 150, mint 100 ezer jó magyar forint

- 

Goldmen75
őstag
válasz

krisztian922

üzenetére
						Na de várj! A 30 az csak a vga blokk kb, ahhoz még kell a komplett rendszer, vagy az már megvan neked?! NEM mind1 hogy miről beszélünk

- 

Hoorus
őstag
válasz

krisztian922

üzenetére
						Szerintem elég lesz a 8320. Benchmarkban lesz elmaradás, de játékok alatt nem hiszem. És szerintem ez a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
 - LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De szerintem ez tényleg nagyon egyéni preferencia! Tesztek alapján a ref hűtő a gyenge pont a 2990/290X kártyákon...ezt a későbbi egyedi hűtéssel kijőve a vállalatok is fogják tudni és szerintem meg fogják kérni az árát. Ha meg nem akarsz várni és zavar a hang (esetleges órajel visszavétel), akkor ref kártya és hűtő csere.