Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
Volt ilyen baja az egyik 280X-emnek. Azon lehetett úgy használni, hogy felpörgetted 80%-ra, bekapcsolt a hibás venti is, és utána már az is működött rendesen tetszőleges fordulaton, csak macerás volt nézni, pörög-e már.

Amúgy a venti alján rajta van, pontosan milyen típus, de szerintem sok más Vapor-X/Tri-X/Dual-X kártyán hasonló van, szóval tuti lehet olcsóbban is találni rá pont ilyen ventilátort, legfeljebb nem golyós, hanem az egyszerűbb csúszó csapágyasat.

Ez pl. jónak tűnik, de azért csekkolni kéne a típust, tuti jó legyen a mérete: [link]
Sajnos 290 Vaporra nem tudom pontosan, mekkora méretben szerelték ezt a ventit, szemre kb. ekkora, de nehogy berendeld utánanézés nélkül.
Nekem sajna nincs ilyen kártyám ellenőrizni, neten meg nem találtam róla képet.Ami szerintem fontos, hogy hasonló típus legyen, hogy azonos módon vezérlődjön, mint a többi. Az Asus-os történetnél azért elég lutri, milyen hangja lesz a tök különc ventinek a többihez képest, +hogyan szabályozza a fordulatát ugyanarra a jelre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest