Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz mpierre #39716 üzenetére

Megfordult a fejemben, főleg anno a sima 290-esemnél, amit 900-on kellett járassak, hogy kedvemre való módon csendben dolgozzon. De mindig az jött ki, hogy sokkal jobban megéri kicsit visszavenni a kártyából, mint levizezni. :B Még a házi mókolós játékvizes barkácsolások is legalább 20K...

A 6950/70 DC2-esek még jók voltak, nagy monstrum 3 slotos hűvővel... Ezen már másmilyen van, csak 2 slot. Nem mértem meg, mennyi kakaót bír el, de ez pl. egy kör BF4:

Látszik, hogy így még szépen elbírja, de ez ahogy nézem, a GPU oldaláról csak olyan 140W.... Pedig itt se a VRM, se a ramok nem melegítik a GPU hűtőjét. Tuningnál pedig hiába húzom fel a ventit 3000RPM-re, nem igazán teszi meg a hatását.
    Erre még a szőrösfánkot rá se mertem engedni... :D De gondolhatod, ha a BF4 így megkergette, mi lenne szőrösfánk alatt, hát nem 75 fok. Az MSI elég korrektül összerakta a 390-esét, szerintem annyival jobb az a hűtés.

(#39717) energy4ever: 350W TDP? :DDD Hahaha... :C Megnézném én azt, mit művel egy 350W terhelésen....

(#39718) digo00: Nekem a kedvencem a 990X. :D

(#39722) energy4ever: Attól függ, mivel játszol.. Kipróbálnál egy GTA4-et, vagy BF4 multit máris ritkán látnád 80% alatt. :DD

Új hozzászólás Aktív témák