- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Martin97 #3397 üzenetére
sajnos ugyanaz a helyzet, tuningnál mindössze annyi változott, hogy ha ráeresztettem a furmarkot, akkor az emelt órajelre állt be. de pl STO alatt ugyanúgy 300-500MHz között ingadozott, grafikai beállításoktól függetlenül. még a CPU-t is megrántottam kicsit, de semmi változás.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
catalyst-est topikban kérdeztem, de ott nem igazán találtam megoldást, így megpróbálom itt is: olyan volt valakinél hogy a kártya bizonyos játékok alatt nem futott rendes órajelen? mintha nem lenne terhelés a GPU-n, játék közben 300-700MHz között ugrál a GPU clock, és persze ilyen órajelen szaggat minden. overdrive ki/be megvolt, a helyzet változatlan. drivert újratelepítettem, most a legfrissebb béta van fenn. ha ráeresztek egy furmarkot, akkor a gpu terhelés és az órajel is felugrik maxra, de játékok alatt ugrál, és jellemzően alacsony órajelen. cpu limitem nem hiszem hogy lenne. pls help, nem szeretném emiatt újrarakni az egész wint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest