- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SgtRazoR
újonc
Értem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Ilyenkor amúgy bennem van mindig a félelem, hogy elbaszok valamit, de este ránézek és babrálom egy kicsit. De igazából nemtudom, hogy megéri e az a pár fps növekedés, mert így is minden elfogadhatóan teljesít alapon, de ha már van rá lehetőség...
-
SgtRazoR
újonc
Sziasztok!
Az elmúlt 2 napban olvasgattam ezt a topikot, mivel én is egy Sapphire R7 260X 2GB (11222-06-20G) tulajdonos vagyok április eleje óta. Láttam, hogy pár ember panaszkodott a ventilátor hangjára, ami nálam teljes mértékben játék közben is alap beállításnál halk, még a gép indításakor is, nem is melegszik a kártya. Fekete képernyő nálam is jelentkezik hetente kb egyszer. Teljes mértékben meg vagyok amúgy elégedve vele, nem bántam meg. (ezeket csak azért írom le, hogy akkor már én is megosztom a tapasztalatomat a kártyával kapcsolatban.)A kérdésem viszont az lenne, hogy láttam, hogy páran húztátok a kártyát Sapphire Trixx-el. Ezt én is kipróbáltam, felhúztam az órajelet 1050-ről 1200-ra, és tesztelgettem a Tomb Raider-rel (hőmérséklet monitorozással együtt persze). Az átlag fps kb 6-7-el növekedett, a hőmérséklet pedig 3-4 fokkal nőtt az alaphoz képest. Viszont a 3. benchmark után elkezdett szaggatni a játék a menüben olyan szinten, hogy kb fél perces késéssel reagált az egérmozgásra vagy a billentyűkre. Eközben a hőmérséklet nem emelkedett (59-60 fokon maradt). Gondoltam rápróbálok a Skyrimre is, ott a menü tökéletesen, simán ment, elindítom a játékot és elég képregényesen működött. Visszaállítottam az alap értékre, majd újraindítottam, ami megoldotta a problémát, és nem szaggatott utána egyik játék sem. Ez miért történhetett? Valamit rosszul csináltam vagy rosszul állítottam be?
Ha nagyon off amit írok akkor elnézést, csak végigolvastam az összes hozzászólást és nem láttam, hogy más is találkozott volna ilyennel.
Amúgy a gépem:
CPU: Intel Core i5-4670
Mem: Kingmax 8 GB 1600-on
Videókártya: Sapphire R7 260X 2GB OC
Alaplap: Gigabyte GA-H87-HD3
Táp: 500W de nemtudom a márkáját most hirtelen megmondani, mert nem vagyok gépközelbe.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest