- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Akkor leírom, hogy mi történt azóta. Konkrétan crtl c - ctrl v-ztem a leveledet, amire már azonnal válaszoltak, hogy legyek türelemmel beszélnek a beszállítóval. Másnap küldtek három kupon kódot egymásután, és mindhárom már lejárt volt. A harmadiknál én éreztem magam kínosan, hogy megint visszaírok nekik, hogy nem jó. Utána azt azt mondták, hogy ez van nem tudnak mit csinálni és felajánlottak helyette valami nvidia kupont, és valami online játékot. Erre nem válaszoltam, mert eldöntöttem, hogy biza visszaküldöm, mert fogok segget csinálni a számból, és erre megint küldtek levelet, hogy várjak már pár napot, míg lerendezik a beszállítóval.
Nos tegnap, kiküldték a kuponkódot, amit már betudtam váltani. Be is váltottam egy Sniper Elite 3 és Just Cause 2 steam kódra. Viszont ezek a steam kódok meddig érvényesek, mert inkább becserélném őket BF4-re, csak találni kéne valakit aki belemegy ebbe. -
jbauer05
tag
Üdv
Most vettem a pcxtől egy Asus R7 260X 2GB DDR5 R7260X-DC2OC-2GD5 videokártyát. Elvileg az járna nekem két játék amit választhatok a ebből a never settle programból. Hogy tudnám kiválasztani azt a két játékot amit akarok? A dobozban nem találtam kuponkódot.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest