- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
vagy akár GTX 660. Most pár helyen láttam 42k körül, szinte egy árban a 750ti-vel. Persze, ha fontos a fogyasztás is, akkor 750ti
Én már nem egyszer írtam ATX Computernek, hogy baj van a 260X-el, de már egy hete válaszra sem méltattak. Levideóztam a hibát, kétszer is, leírtam részletesen előtte, hogy mi történik, egyszer vagy kétszer válaszoltak, de múlthét szerda óta nem kaptam választ..
Ennyit a nagy agyonsztárolt ATX Computerről, amit annyian sztárolnak (pl Youtube).
És ok, hogy lehet, hogy nem tudnak egyből válaszolni, azt meg is értem, de hogy lassan egy hete semmit nem írtak, miközben én kb 3-szor is írtam, és közben meg posztolnak Facebook-on, az számomra felháborító.
Tudom, hogy ez off ebben a topikban, de így legalább többen látják.
Már nyáron is volt egy kis affér velük, amikor egy komplett gépre való alkatrészt rendeltünk (ebben benne van a fent említett 260X is). Előre összerakták a gépet, holott ezt nem kértem, mivel nem egy gép lett volna, de ezt még elnézem, mert nyilván nem rossz szándékból csinálták ezt. Viszont az összerakásból hátramaradt alkatrészeket, dobozokat nem küldték el... (egy csomó csavar, ami a házhoz volt, pcie takarólemezek, sata kábel...) És még nekem kellett újra kifizetni a futárköltséget, amiért elküldték ezeket a cuccokat, aminek én már lényegében kifizettem mind a vételárát, mind a futárköltségét...
Akkor ott azt hittem felrobbanok, hogy ilyen létezik. Nem az az 1700Ft fog földhöz vágni, hanem maga a helyzet idegesített, hogy van egy rendelés, ami több, mint 170e értékű, és akkor kiküldik hiányosan a csomagot, és még fizessek, hogy megkapjam a cuccaim többi részét...na most megint sikerült magam jól felhúzni. Bocs az Offért, de úgy gondolom, hogy ennek el kell jutnia minél több emberhez.Nem tudom, hogy van-e olyan topik, ahol ilyen tapasztalatokat lehet leírni, de ha van, akkor szívesen leírnám oda is.
-
guftabi96
addikt
Na, írtam ATX computernek, hogy rosszalkodik az Asus R7 260X.
Hát kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége, mert nem igazán sietik el a válaszokat. Legutóbb szerdán írtam nekik, azóta sem válaszoltak. Küldtem is nekik két videót, rajta a hibával, ha gondoljátok itt van, megmutatom nektek is:
videó1
videó2
Remélem sikerül cseréltetni.
Ilyenkor amúgy általában arra cserélik ki, amire én kérem (Jelen esetben ez egy GTX 750 lenne) vagy egy másik R7 260X-re cserélik csak? -
-
guftabi96
addikt
Sziasztok
Adott egy gép: FX 4130, Gigabyte 970a-ud3, R7 260X(Asus, 1gb, DCU II) és egy FSP 400 60APN 85+.
Az volt a probléma, hogy miután kiléptem egy játékból, akkor nem az asztal fogadott, hanem fekete képernyő. Ez teljesen random volt, tehát nem mindig fordult elő. Játék közben semmilyen hibát nem észleltem, tökéletesen működött minden, a hőfokok is rendben voltak.
Most átraktam egy másik gépbe a kártyát. FX 6300, Gigabyte 970a-UD3P, Evga 500B.
És itt is ez történik. Két napja van benne a kártya, ma csinálta először.
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy ez mitől lehet.
Reset után minden tökéletesen működik, illetve, ahogy írtam játék közben is minden rendben van, csak miután kilépek, akkor történik valami.
Amiket már próbáltam:
-másik driver
-vírusírtó kilőve
-másik windows (win7-win8.1)
Játékok, amivel játszok: Battlefield 3-4, Cs:go, Race 07, Assassin's Creed Black Flag, Kivétel nélkül mindegyiknél előfordult a jelenség.
Mit lehet kezdeni ezzel?
Mert ugye, hiába küldöm vissza garanciába, ha ott tökéletesen működik ez a szutyok... az a szerencse rám nézve, hogy nem az én kártyám, hanem öcsémé, mert ezzel így semmit nem lehet kezdeni (eladni nem lehet, garanciázás is necces)...
Ötleteket, tanácsokat várom, hogy mit tudunk ezzel kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest