- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator92
csendes tag
-
Predator92
csendes tag
válasz
Tiby_83 #3666 üzenetére
Első szériás Sapphire R7 260X-em volt, nem volt kedvenc a betegségei miatt... megváltam inkább tőle és beszereztem egy (bár szintén Sapphire) R9 270-et inkább, azóta semmi gondom, zerocore beakadás is ritkán jön csak elő Win 8.1 alatt.
Előző kolléga linkelt egy Gigabyte 260X-et, hogy nála megbízhatóan működik. Régebben másik kolléga is konkrétan ezt a típust használta megelégedettséggel, de szigorúan a rev 3.0-s verzió a megbízhatóbb fajta. Sapphire, ASUS-t sokszor láttam szidni 260X szériában.
HA van pénzbeli lehetőség rá, személy szerint inkább egy R9 270-re (nem X) ugranék, látványosabb lenne a gyorsulás is + memóriabusz 256 bites ott már.R7 360 ránézésre ugyanaz pici MHz növeléssel, mint az R7 260.
Üdv.
-
Predator92
csendes tag
válasz
Lacccca87 #2367 üzenetére
Szia!
Ezt észrevettem én is pár hete, ezek szerint nem csak nálam van
Mondjuk mostanság nem néztem be gépházba, de nem volt vele problémám. Egyébként mikor állt a venti, hiába tekertem fel CCC-ben 50-100%-ra a ventit, akkor se indult, de gép indításától számított pár percen belül beindult magától.
-
Predator92
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC Edition karit, és egyre jobban kijön mostanság a kockázás, stb
Próbáltam már levenni 1625 MHz-re a memót, ventit felhúzni 50%-ra (ilyenkor max 57-59 fok között ingadozik a GPU, de már elég hangos így), és így is kb 1-3 óra játék után kijön a kockásodás. Egyszer a tárgyak is szétestek. Az idegesítő az, hogy pl egy Sims 3 nem igazán használja a kártyát, 40%-os ventinél 45-52 fok között mozog, mégis sokkal jobban kijönnek a kockásodások + mellette futó firefoxban
Addig egy Far Cry 3 vagy Middle Earth elfut kb 1-3 óráig hiba nélkül.
Kártyát úgy vettem, hogy PCX-hez garanciás még decemberig, de erről egy Pick Pack Pont-os blokkom van, (TID, Tran.ID és Comagazonosító kódokkal), a doboza sorozatszámokkal. Ezt elfogadja a PCX? + pár tanácsot kérhetek? (még nem kellett garanciáztatnom eddig cuccost)
Egyébként állítólag az eladó haverjánál netre és filmezésre volt csak használva a kártya, 5-10 percre próbáltak játékot rajta (kihasználatlanság miatt lett eladó), így tény, hogy nem jött ki a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest