Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Van egy Asus Strix 56 karim már néhány hónapja (még méregdrágán vettem), olvstam itt anno, hogy alulfeszelve kevesebbet eszik és jobb teljesítményt nyújt a gyári beállításoknál (ha jól értelmeztem az itt leírtakat), de eddig nem foglalkoztam ezzel. Most szeretnék hozzáfogni egy kis finomhangoláshoz, de egy kis segítséget kérnék hozzá. Driver-Auto UV, vagy kézi beállítások, de akkor honnan hogyan induljak el? Korábban olvastam itt pár eszmecserét erről, de most az istennek sem találom. Valaki segítene pár szóban? Ezer köszönet!
-
G33Z@
tag
válasz
micafighter #9522 üzenetére
Most volt időm megnézni, de a chill-t is csak ki bekapcsolni tudom, nem találok min-max tartomány beállítást, k Nem tudnál küldeni egy képernyőfotót? Ezer köszi
-
G33Z@
tag
válasz
micafighter #9522 üzenetére
Köszönöm a válaszokat este kipróbálom
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Ma vettem egy freesync monitort. Korábban olvastam itt hogy be lehet állítani a feesync tartományt. Ez oké is, de pontosan hol? Driverben és a monitor menüben sem találom csak ki-be kapcsolást. Köszönöm a segítséget. Driver nem volt újrahúzva de a 19.1.2 van fent. Display port az összeköttetés.
-
G33Z@
tag
Táp lett a vége. Oltári szerencsével szereztem egy moduláris 650W Zalmannt. Beüzemeltem és voila. Minden rendben lett. Igencsak elszállt az előzőből egy kondi, mert IGP ok, de amint kellett a kakaó a Vegának, ott rögtön el is vérzett. Szerencsém van ez a táp SOKKAL komolyabb, súlyosabb, mint az előző. Árat még nem beszéltünk, majd jövőre. Öröm és ☺ BUÉK mindenkinek, köszi, hogy időt szakítottatok rám!
-
G33Z@
tag
Semmi mókolás. Régen próbáltam alulfeszelni, ahogy itt is olvastam, de vagy instabil lett, vagy nem volt különbség. Na de ez hónapokkal ezelőtt volt. Pár perce a nyolcvanadik restart után elment a windowsig. De ahogy drivert akartam felrakni hozzá, beintett megint. Most már nekem is az a gyanúm, hogy táp lesz, de ma nem tudok intézni semmit. IGP megy, van Windows, de szilveszteri BF5 az nem lesz. Pont most akartam freesync monitort is venni hozzá. Jövőre táp és VGA próbával kezdek...
-
G33Z@
tag
válasz
micafighter #8284 üzenetére
Eddig nem volt gond a táppal, elégnek tűnt hozzá, kb 4 hónapja van meg a vega és kiválóan vitte. Igp vel eljutok a biosba, de amint visszateszem a kártyát a pcie foglalatba, már csak restart megy.
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Életbevágó segítséget kérnék. Ma reggel bf5 közben a gépem újraindult, majd meg is ragadt folytonos restartban. Bios reset az alaplapon, memcsik ki-be nem segített. Kivettem a vega56-ot majd láss csodát igp-vel a gép és a windows megy. Ha visszarakom a kártyát folyamatos restart. Próbáltam a kis kapcsolóval Q (quiet) módban indítani, de meg se nyikk. Visszaállítva P módba, ami ugye az alapállás folyton restart lesz, a bios-ig sem tudok elmenni, sokszor épp csak felpörög és kezdi is előlről. Mit csináljak, lehet, hogy sérült a vga bios? Hálásan köszönök minden ötletet, segítséget. Konfig a lapomon, semmi tuning.
-
G33Z@
tag
válasz
#45185024 #5843 üzenetére
Köszönöm a tippeket :-) R9 280X.et váltott ez nekem hatalmas előrelépés. Egyelőre FHD használom (sajna a monitor és a tévé is FHD) így sok értelmét nem látom a tuningnak. Egy i7 4790k-val hajtom de az sincs húzva, ez most úgy tűnik elég mindenre és szupercsöndes. Bitang nagy ez a kártya, házat is cserélnem kellett miatta:-)
Látom, hogy nem a legfrissebb bios van rajta, de már olvastam róla, hogy többet eszik a kártya az újjal és a ventiprofilba is alaposan belenyúltak.
HBCC-vel érdemes variálni a driverben? -
G33Z@
tag
Üdv mindenkinek! Tegnap váratlanul szembejött velem egy Asus Vega 56 és lecsaptam rá 150ezerért két év garival, anélkül hogy bármit is tudtam volna a típusról. Ma reggel utána olvasva ez egy igen fejlett kártyának tűnik, remélem jó vételt csináltam.. Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy ezt a pulzáló piros ledet miképpen lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest