- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Vitka675
tag
válasz
Szlavik #24541 üzenetére
Ok, az megvan hogy a CC a catalyst control center, de én a telepítés során sehol nem találtam opciót, pipát, bármit, hogy azt feltegye. Lehet én vagyok a makk, de nekem csak Wattman van és kész.
Egyébként én is újraindítottam csomószor, ugyanúgy visszajött. Relog, csak simán relog. Nekem attól jó lett
-
Vitka675
tag
válasz
Szlavik #24536 üzenetére
Szakértő nem vagyok a témában, csak azt tudom elmondani, ami velem történt. Az a fura, hogy ugyanaz volt nekem, mint neked is, csak nekem nem melegszik. Néha-néha bekapcsoltak a ventik, de semmi több. (sőt, az új driverrel annyira hűvös a kártya, hogy 1120 volt eddig a max ventifordulat auto beállítás mellett).
Nekem is visszajött minden boot után, ahogy neked, de röhögni fogsz egyébként, hogy mi lett a megoldás. Fórumon írták, hogy windows logout --> relog. Azóta jó
-
Vitka675
tag
válasz
Szlavik #24533 üzenetére
Mikor kezdi a tekerést? 5-10 perccel bekapcs után? Jön a videókártyából egy ilyen idegesítő, visító-cicergő hang? Azért kérdezem, mert találtam fórumokat, többek között hivatalos AMD-t is, ahol sokan panaszkodnak, hogy alapjáraton is max frekin teker a GPU a driver update óta.
-
Csupingo
veterán
válasz
Szlavik #24530 üzenetére
Kaptál pár ötletet. Ezekkel már átnézted a gépet? Hitman, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes.
Amd driverben nincs olyan mint nvidia-nal, hogy állíthatod a kártyát, max teljesítményre, adaptív-ra, optimális-ra. Pl. max. teljesítménynél talán teker idle állapotban is, vagy min. terhelés esetén egyből max. órajelre ugrik. -
Lacccca87
addikt
válasz
Szlavik #24528 üzenetére
Én a helyedbe megpróbálnám újra. ha megint előjön hogy 100%-al teker akkor feladat kezelőt elő aztán ott ugyis mutatja hogy melyik feladat tekeri a GPU-t ( legalábbis ha a Fall-s update is fent van a WIN 10-en).
Lefőni nem fog a VGA-d mivel HW-s védelemvan rajta, max a villanyórát tekeri meg ha egész este pörgeti magát 220W on.
-
Vitka675
tag
válasz
Szlavik #24525 üzenetére
Hallod, nekem csont ugyanez, a melegedést kivéve. Órajel koppion, HWinfo szerint GPU load 100%, de egyszer már beszoptam egy ilyet, ott megtaláltam feladatkezelőben, lelőttem-megkerestem, és jó lett. Most semmi. Nem találtam én se semmit, ami használná a CPUt-GPUt alapjáraton. Fura, megpróbálom én is a reinstallt, meglátjuk.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Szlavik #24525 üzenetére
Miner volt az biztos. És sajnos nem kell hogy bármi is települjön a gépedre manapságm ár weboldalba ágyazva is fut, illetve akkor is futhat tovább ha bezárod a weblapot ( van olyan alattomos hogy érzékeli és gyorsan nyit silent-be egy felugró ablakot amit lekicsinyit és bepozicionál a tálca mögé hogy ne lásd.) így csak az újraindítás segíthet
Nyugodtan rakd vissza normálba a dirvert nem kell hogy gond legyen, mert ha HW hiba lene akkor már az alap drivertől is tekernie kellene CC től fügettlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konteó topic
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest