- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Találtam én is normális méréseket:
"Measuring power consumption of the card with the new driver and the compatibility mode set to on, another drop is seen. This time, with the same game and settings, power draw falls to 155 watts total, an 8-10 watt decrease over the 16.6.2 driver. Power from the PEG slot falls to 66-67 watts, nearly hitting the target calculated from the PCI Express specification, while power on the 6-pin hits 85-86 watts."
Röviden, július óta az új driverekben van egy "Compatibility mode" kapcsoló, amivel helyreáll a fogyasztás, ami a kezdetekben nagyon el volt cseszerintve, és ez nem megy a teljesítmény rovására. 155Wattot mértek a fenti cikkben, 85-86 wattot a 6 pines csatiból, 66-67-et pedig a PCI slotból, ha be volt kapcsolva az előbb említett kapcsoló.
-
Dexar007
veterán
En azt sem ertem,hogy minek ebböl 8GB-os valtozat..mire elfogy a vram addigra a kartya mar vergödik.
Persze,legalabb el lehet mondani,hogy ,,ki tudtam maxolni xy jatekot" csak eppen menni fog vagy 20-25 fps-sel. Ennyi erövel inkabb visszaveszem veryhigh-rol,high-ra a texturakat,igy boven eleg a 4giga ram,es van 40-50 fps-em.
Melyik egyebkent az ajanlottabb sapphire nitro+,asus,esetleg xfx?Rx470-et hol arulnak most ocsoe?
-
Ciccuka
veterán
AMD Radeon RX 475M
Mobil változat
Például alacsonyabb fogyasztás -
törölt tag
Netezésnél ugyanez a kártya nálam 40-45 fok között mozog.
stigma: 30 fok alatt minek pörög a venti? Ráadásul nemrég talán pont a topicban olvastam, hogy a 40-45 fokos hőmérséklet a passzív hűtés miatt nem hogy rossz, hanem inkább jó, mert így nincs nagy hőmérséklet-ingadozás idle és terhelés között. De ha erről valaki hozzáértő kifejtené a véleményét, azt megköszönném.
-
stigma
addikt
Hali, nekem is ilyen VGA van a gépben, én az alábbit tettem.
VGA drievr 16.7.3 + Custon ventillátor szabályzás
- 30 Celsius-ig => 20%-os ventilátor használat
- 50 Celsius-ig => 40%-os ventilátor használat
- 60 Celsius-ig => 50%-os ventilátor használat
- 70 Celsius felett => 60%-os ventilátor használatEddig nekem 1-1 óra Fifa 17 ultra grafikán és Fifa 16 utrán volt olyan 60 fok környéke.
Ezeket a beállításokat a Sapphire Trixx 6.0 Beta programban ejtettem , illetve konfiguráltam.VRM értékeket hol tudok mérni, mert Sapphire Trixx 6.0 Beta nem ismeri fel (N/A)???
-
Hobbbyt
őstag
Fizikailag képtelen voltam rádugni a 4+4-et. Szóval nem volt veszélyes helyzet.
Igazából.. azt nem értem így akkor, hogy mi a francnak van 2db. 4+4-es ilyen alaplapi csatlakozó a tápon. 1db 4+4 a fő kötegen, ami nem moduláris. Meg van 1 csatlakoztatható 4+4-es.
(#6160) mbazsi Rá van írva a számlára, hogy egyben garancia jegy is, ha nincs külön garancia jegye a cuccnak. (itt nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest