- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chakany
tag
válasz
ricsi99 #43561 üzenetére
Hát nem tudom... Igazából én 15 éve nem játszottam, pár hónapja kezdtem újra. i5-3470-em bőven elég volt netezésre meg full hd filmekre. Viszont vettem egy 4K-s tv-t és vettem a gépbe egy rx 570 4gb-t. Gondoltam szedek le 1-2 játékot, megnézem mennyire maradtam el. Én tökéletesen elégedett voltam azzal amit produkált. COD: WWII magas beállításon ment 65-70 fps-t. Semmi röccenést nem tapasztaltam. Néhány játékot végig próbáltam magas és ultra beállításokkal, mind szépen ment. Egyedül a World War Z-től hasalt meg a proci 100%-on pörgött de teli volt akadásokkal. Gondoltam i7-3770-re cserélek, de alternatívaként találtam a xeon E3-1240 v2-t, ez már nem olyan drága mint az i7. Ezzel 50%-on megy a proci a játék alatt néha felugrik 60-ig egy-egy pillanatra. Nem tudom, hogy ez általánosítható, mást még nem próbáltam, de nekem ez magáért beszél.
Illetve, tegnap néztem játék videókat, fortnite, warzone, ilyen komponensekkel. Szerintem bőven játszhatóak voltak. Azért a 70-80 fps-t hozta a Warzone is közepes beállításon. Amúgy felvetettem a barátaimnak a Ryzen5 1600AF-t. Megvitatják. De közben kiderült, hogy most egy 5 éves laptopon játszik a kislány. Szóval, ha mégsem bólintanak rá, akkor is a laptophoz képest, a kinézett komponensekkel, bőven el lesz szerintem még évekig. -
Zen_Ronin
tag
válasz
ricsi99 #42923 üzenetére
Nos ...
Külön-külön mindegyik működik, mindegyik aljzatban.
Azonban ha az új /HDMI/ monitort bedugom, a régi rögtön kikapcsol "Input not Supported" felirattal.
Ezt végképp nem értem.
Nem állítottam semmit mikor megvettem a kártyát. Rádugtam ... ment mind a kettő.
Mostmeg ..csak az egyik -
HSM
félisten
válasz
ricsi99 #42861 üzenetére
Teljesen rossz így, 1v felett, 1300Mhz, örülhetsz, ha 1100Mhz körül tudja tartani.
Afterburnert sem ajánlom, ha bármihez nyúlsz, elrontja a feszültségtáblázatát a kártyának, csak ventilátort szabályozni jó, körültekintően használva (írtam róla sokat miért).WattMan performance fülön reseteld le, alap órajel, 0% limit, elmúlik-e az ugrálás. Ellenőrzésként 1v alatti feszeket kellene látni, 1000-1200Mhz közötti órajellel, egyenletes tempóval.
-
HSM
félisten
válasz
ricsi99 #42857 üzenetére
Ennek gyárilag igen alacsony a TDP limitje. Szvsz az fogja vissza. Nem véletlen csak 1ghz körüli ezeknek a base clock. Én a driver power limitjét 0%-ra rakva is megpróbálnám, mit csinál. Illetve ha valamiért nem tökéletes a feszültség is egyből gond van, 1v magasságában kellene látnod.
A limit megkerülését sem tudom javasolni, mivel a VRM sem túl erős.
-
paprobert
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest