-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
-
syler123
veterán
Nekem csak az volt a fura benne hogy valójában a tápból 6db kábel jön ki. Ennek a 6 + 2 pinesnek az esetében is.
fules
Szerintem meg is rendelem, gondolom keddig úgysem menne le az ára, meg nem igazán van vetélytársa ebben az árban, sokkal többet meg nem szeretnék rászánni. Ahogy néztem a teszteteket 1080p-ben szépen viszi a játékokat, egy darabig nem lesz rá gondom. Már csak a Battlefield 1-et kell beszereznem, annak sem nagyon megy lefele az ára, azt hittem ilyenkorra már 6-7kért meglehet venni.
-
Daffni2
addikt
Teljesen jó a Gigabyte! Nem hangos,nem meleg.
dergander
Eddig csak Gigabyte kártyáim voltak 4850-től kezdődően,egyikkel sem volt semmi problémám.
a 6970 a mai napig tökéletesen működik a leányom gépében.
A jelenlegi G1 480 8GB előtt 7950 OC Windforce 6 éve ment hibátlanul,itt vettem az aprón használtan.füles
480-as hűtésüket nagyon szidták.
Amit már orvosoltak egy BIOS frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest