- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
A Furmark arra jó, hogy a VGA hűtését teszteld. Ha azt tudja kezelni, akkor nyugodt lehetsz abban, hogy reális körülmények között sose lehet gond. Nekem is MSI RX480 Gaming X 8G van, a gyári hűtéssel (pici tuning, nem sok) játékok alatt-közben 80+ fok körül volt, FurMarkkal 90.. ez a pár fok eltérés meg bármiből adódhat. (amúgy 120 foknál kezd necces lenni a dolog.. 100 alatt még elfogadható.)
Ne aggódj miatta, nem vagy kívülálló.
-
Simi37
őstag
Rendben. Viszont ez esetben jó, hogy kikapcsoltam a vsyncet, mert reális lehet amit látni fogsz. Azt érdemes tudni, hogy ez Én gpum elég éhes darab alacsony asic. Jól megy de zabál rendesen. Far Cry 4el játszottam, a fogyasztás az esetek 99%ban 155-165Wos tartományban mozgott. Íme:
Vsync mellett a fogyasztás max 130W szokott lenni és a temp is max 73-74C de, 71-72 a jellemző. -
Simi37
őstag
Hát Battlefield (3,4,Hl,1), GTA5, Far Cry (3,4,Pr), Crysis 3, RotTR vagy bármelyik kicsit éhesebb játék aminél a vsyncet kikapcsolva nem ér CPU limit. (De mivel általában az ember vsyncel játszik és 60Hzes a kijelzője ... ez is amolyan legrosszabb esetben értendő hőfok lesz)
Tapsi75: oké lenyomok pár játékot és kiteszem a HWinfot
-
távcsőves
senior tag
Várj a BIOS frissítéssel, az MSI Global oldalon egyelőre nem is érhető el külön az új BIOS, így leírás sincs róla miért van új BIOS. Érdekes különben, az MSI Gaming 470 és 480 sorozatra nincs általános panasz. Bezzeg az Asus adhatna új BIOS-t, legalább a 470 sorozathoz.
@Sakal83: Ez az NV hype. És azt is el kell fogadni, a megjelenés napján, az 1060 overall jobb választás volt. Tény. Sokakban ez maradt meg. Más kérdés, októberben már látszott, amikor én elkezdtem komolyan keresni a vga-m, hogy valami történt a driverekel, mert akkor jelent meg egy digital foundry-s videóteszt (gtx1060 vs rx480) és ott már erősen kérdőjeles volt melyik az erősebb. Aztán néztem az árakat is, a két fórumot odáig is olvastam, és gyözött az MSI Gaming sorozat.
Ez mindkét oldalon jelenleg kitűnő választás. Radeonban ráadásul olcsóbb 10k-val, és így maradt a Sony Vegas GPU accelaration support is. A kártya minőséggel egyetértek. Én is úgy látom, kifejezetten szemét minőséget előállító gyártók vannak, nem ártana valami minőségi kontroll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest