- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
válasz
shifty! #35682 üzenetére
MSI Afterburner-el néztem amúgy mindent. A CPU lazán kihatja a VGA-t. Van olyan hogy a proci 70 körül teker és a VGA meg 100 es ugye ugrál.
Igazából bármit próbáltam ez van. CSGO, PUBG, de még a LOL-nál is össze vissza ugrál az 570, pedig oda nem kell nagy igény, és amugy mindent próbáltam minden felbontáson, es semmi változás, Szerintem ha a GTA VC-t indítanám is le fel ugrálna xD
-
paprobert
őstag
válasz
shifty! #35625 üzenetére
A szilícium-lottó miatt nem tudjuk távolról megmondani mennyit csökkents a feszültségen. ~10 fokot, 40W fogyasztást és stabilabb órajeleket simán lehet nyerni vele, így javasolt a dolog.
Játéka is válogatja, hogy mennyit tudsz alulfeszelni. Az egyik játékban megy a játék crashelés nélkül alulfeszelve, a másikban csak 30 mV-tal magasabbra állított feszültséggel nem crashel.
Ki kell tapasztalnod, és rá kell szánnod pár órát. Sokszor fogsz restartolni, arra számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged