- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
John_Doe
senior tag
válasz
Hrabo86 #34659 üzenetére
Nekem van egy bányából mentett darabom. Vagy ez vagy egy armor rx 570 oc közül választhattam. Annyit mondhatok róla hogy 90W a gyári limit rajta. Nálam ezt kitolva alulfeszelve 1000mV-ra 1300 MHz a vége kb 130W-os fogyasztással. A kártya hangja 70 fok körül jön meg és kb a 75-öt tartja is. Az armor 70 foknál már leüvöltötte a hajam az egyiknek volt is baj a ventilátorával.
-
Frawly
veterán
válasz
Hrabo86 #34638 üzenetére
Nekem ilyen Gigabyte Gaming RX570-esem van, 4GB-os verzió. A hűtése szerintem korrekt, 73 fok fölé egyszer sem ment (ebből még tudnék is faragni, ha újrapasztáznám), de szerintem ha teljes terhelésen van a kártya, akkor kicsit hangos a ventije. Bajom még nem volt vele. Azt, hogy mennyire ajánlott, nem tudom, lehet vannak tőle jobb vételek, jobb hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest