- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
macman507 #4890 üzenetére
Már a Hawaii-nál is ez volt a tendencia. A 290-ek jobban melegedtek mint a 290x-ek. Ezért sem szívesen vennék vágott VGA-t, még akkor sem ha 20 ezerrel olcsóbb és alig lassabb.
Ha a nagyobb hőtermelés vágott GPU-nál igaz a Polarisra is, akkor ott már tökmindegy milyen hűtőt tesznek rá, az alapvető probléma a túl kicsi GPU hűtőfelület miatt van.
Korábban már leírtam, hogy egy hasonló TDP-s gtx 980 majd kétszer olyan nagy területet foglal el a NYÁK-on, így a nagyobb felülettel könnyebb is hűteni. -
-
füles_
őstag
válasz
macman507 #4890 üzenetére
A VRM moduloknak állítólag még a 120 fok sem árt,szóval nem kell aggódni.Hamarabb mennek tönkre a durva hőmérséklet ingadozástól,mint egy 100 fokos üzemi hőmérséklettől.Nagyon sok olyan kártya van amelyen izzik a VRM
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
macman507 #4204 üzenetére
az biztos h 290-380 hasonlóan sz*rul futott, legalábbis azok közül a radeon kártyák közül, amiknek utána tudtam járni
Egyébként nem az fps szám zavar, hanem h képtelenek olyan kártyát rakni az asztalra, ami konzekvens és kiegyensúlyozott teljesítményt tudna hozni, így pl itt is, de akár a W3-ban, ilyen 5-10fps-es beröccenések elég bántóak tudnak lenni. a zöldeknél a gyengébb felhozatal is hoz legalább egy megfelelő átlagot (lsd 750ti) majd minden játék alatt.
Mondjuk tényleg nem vágom, hogy most ennyire szarok a drivereik, vagy valami más a ludas.
-
törölt tag
válasz
macman507 #4183 üzenetére
Az a baj azzal a bolttal (Itech shop) hogy az viszonteladókat meg jogi személyeket szolgál ki, ergó tekintsd nagykernek Ha van vállalkozásod és el tudod számolni a kártyát csak akkor él az..
Besmarks sok rendelést visszamondott a héten szerintem behúzott a neve mellé pár negatív csillagot az árgépre.
Jelenleg amit én legjobb ajánlatnak érzek az ez:
SAPPHIRE Radeon RX 470 Nitro+ 8GD5, 8GB GDDR5 - 11256-02-20G 83.590Ft
Utána kell nézni de úgy tudom ez 2000 MHz es memóriával van szerelve
ha valaki nem hisztizik és meghúzza a memet is hozza az 480 4Gb teljesítményét és mégiscsak van 8 Gigád. -
válasz
macman507 #4089 üzenetére
Most az Aqua 77k-ért ASUS 470 4GB-ot és 81k-ért MSI 470 4GB-ot ad, készletről. Gondolkodtam rajta, de rohadjon rájuk annyiért. A 470 4GB nem ér többet 70k-nál, akármilyen is. Meg egyébként is 480-at akarok.
Szerk: Amazonon az Asus 470 4GB Strix $199, tehát itthon max 71k-s árat tudnék rá elfogadni. Ennyiért volt is nemrég, bár kérdés, hogy ténylegesen megvehető volt-e?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Drón topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Logitech szerviz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest