- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
forras2 #30372 üzenetére
Esetleg kipróbálhatnád, hogy mi történik akkor, amikor kigyomlálod rendesen az OSt és nem akadhat össze 3rd party progikkal a wattman. Sokaknál megy a mókolás ezerrel és gondok vannak, de valahogy mindig kiderül, hogy a háttérben user error..tiszta OS, új driver, aztán ha úgy is hülyül, lehet továbblépni.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
forras2 #30331 üzenetére
Én a Sapphire TriXX -et használtam hozzá.
Milyen házban használod a kártyát?
(#30333) Speed(R) Én adtam el neki.Nem bányász. Mondjuk én a 1340Mhz non oc biost használtam,egyedi ventiprofillal és alulfeszelve.
-
bencze
senior tag
válasz
forras2 #25380 üzenetére
Ez jobb esetben nem hit kérdése hanem az ember nagyjából követi a híreket meg megnéz egy hetes, hónapos grafikont. Te tudod eldönteni mi éri meg, én 145-ért vettem xfx rx 580 8gb-t vagy 2 hónapja újonnan, mert annyiért találtam a kiürített piacon és "kellett". A jövőt senki nem fogja megjósolni neked.
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
forras2 #25380 üzenetére
Akkor ne hidd el.
https://ipon.hu/webshop/product/zotac_zt_p10600b_10m_geforce_gtx_1060_6gb_gddr5_amp!_pcie/1466109
114 ezer 3 év garival.
https://ipon.hu/webshop/product/evga_06g_p4_6267_kr_geforce_gtx_1060_6gb_gddr5_ssc_gaming_pcie/1566825 118 ezer. (rx580 al egy szinten van)ezek a kártyák másfél hete még 170 -180 körül mozogtak. ha voltak kaphatóak
A 2 kártya közül az EVGA "jóval"magasabb órajelen megy. én azt venném
-
füles_
őstag
válasz
forras2 #25377 üzenetére
Hali!
Nem éri meg. Most megint leálltak a bányászok a kártyák felvásárlásával, ugyanis omladozik a bánya, így elég drasztikusan csökkennek az árak, várj még egy picit a vásárlással.
Ha marad ez az állapot, esetleg még tovább gyengül a kriptodeviza, akkor pár hét múlva tényleg 90 alatt lehet majd újonnan ilyen kártyákat vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged