- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giornalista
senior tag
-
guftabi96
addikt
válasz
bencze #25399 üzenetére
Hülye voltam, bocsi, nem írtam, hogy FHD mérésekre lenne szükségem.
Ha valaki még meg tudná nézni nekem, akkor kérem ezekkel beállításokkal tegye.
A Fraps-ot azért írtam, mert abban is van egy opció, ami logolja az fps-t egy txt fájlba, és a Nordschleifie-n azzal lenne talán legkönnyebben mérni. (Egy népes Nord Track Day szerver meg tudja elég jól fektetni a gépet, ezért lennék arra is kíváncsi)(#25400) MasterMark
Az is jó. Ha nincs meg a játék, jelezd és meg tudom osztani steam-en. -
-
Lacccca87
addikt
válasz
bencze #25209 üzenetére
Hát nézd.
Amikor én váltottam 2017.01-ben akkor 2x4GB-ról 2x8-ra, 16e kaptam a régiekét és 35e volt az új tehát kb 20e volt a különbség úgy hogy dupláztam is a ram méretet. Ha nem duplázom akkor marad az arány, nem költöttem volna rá többet mint az áremelkedések előtt.
Most gyorsan ránéztem ha ugyanazt el akarnám adni akkor az ár nagyjából maradna 15e vinnék is és 2x8 at normális darabokat 40-45e kapni, kb 10e Ft nőtt volna a kiadásom ha most váltok.
VGA-nél meg ha a normál árakat nézzük akkor a RX480 ami most van, a normál árkategóriában 85e körül ment, ha ott feljebb akartam volna váltani mondjuk 1070-re akkor 135e ért lehetett volna venni. Most 130-140 ért el tudod adni a 480-at és 190e-ért kapni 1070-et. Ugyanaz a ráfordított költség. -
Lacccca87
addikt
válasz
bencze #25207 üzenetére
Ezt az upgrade-et kihagytam a VGA árak vagy a RAM árak miatt dolgot nem értem.
Ugyanannyit kellene rá pluszban költened mint korábban is mert az arányok nem változtak.
Fejlesztés a legtöbb esetben ráfizetéses volt, de ha belegondolunk a régi alkatrészek ára is az égbe ment. DDR3 is drága VGA is drága.
Nem mind1 hogy 60e-re fizetsz rá pluszban 20e-ret mint hogy 130e-re fizet rá 20e-ret? Végeredmény ugyanaz 20e ért ápgrédeltél.
Az természetesen más kérdés hogy ha meg akarod tartani a régi cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged