- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
R3plica70 #37 üzenetére
Nekem win 7 van és az ajánlott frissítések nálam le is vannak tiltva, sőt jelen pillanatban a windows update is manuálisra, szóval nem hiszem hogy lenne ilyen gondom. Gondolom win 8 alatt reszeltek valamit ezeken a dolgokon.
(#40) Zsohi:
Ez jó hír, de még mindig nem tudom, hogy 290/x -et vegyek vagy egy 390 -est ennek ellenére. Egy jó áron megvehető 290 el vagy x-el lehet jobban járnék, a dx 12 kompatibilitást az is hozza majd ha ez nagyon fog számítani, de az még fél év legalább.
-
nubreed
veterán
Nos, aki ilyen kártyával rendelkezik már attól kérdezem, hogy mennyire kell komolyan venni az ebben a video reviewban, kb a 9. perctől emlegetett Black Flickering issue -t? Ez nagyon durva, teljesen elriaszt ez engem ilyen kártya vásárlásától, ha ez egy létező jelenség akkor inkább kihagyom a 390 -et, pedig azzal szemeztem. Ráadásul alig veri meg a 290/x -et, sőt van ahol a 290x a gyorsabb. Elég gáz ez a 390 -es sorozat, ha a BS létező jelenség.
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest