- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Alpachino #20433 üzenetére
Akár milyen öreg róka vagy (nálam biztos nem vagy öregebb sem korban, sem PH! tagként) szvsz ez akkor is urban legend. 1100Mhz stabil 1.038V-tal (ez még alpfesz sincs!) de az 1200-hoz meg több, mint 1.20V kell?
Nem kell, hogy bizonygasd (hacsak nem úgy, hogy hiteles legyen,. de azu gye már nem megy), mert engem úgysem tudsz meggyőzni erről, mindenki más meg abban hisz amiben akar (meg amit már látott).End.
MOD - ha ilyen kijelentést teszel, ne lepődj meg, ha nem hiszi el az, akinek már van tapasztalata és nem most jött a falvédőről. Ha meg ezt cáfolni tudod akkor hajrá, és máris hiteles lehet amit állítasz DE ha nem akkor fogadd el a másik nézőpontot / véleményt is és ne kiabálj rögtön már modiért. Ez így, már elsőre elég gyerekes már ne is haragudj... főleg, hogy a postja kételkedő (nem alaptalanul) és NEM nevezett hazugnak.
-
válasz
Hát azt én sem hiszem el hogy 1100 -at megy 1,038.v al!
az KI VAN CSUKVA!
Ahogy elnézem az én 7950 -em megy a legjobban(1300/1700) itt a fórumba de még nekem se megy ennyire alacsony feszen az 1100MHz nálam is 1,125.v kell az 1100.MHz hez, persze olyan játékok amik nem annyira izzasztóak azok elmennek 1100MHz@1,075.v al is de hát ilyennel se érdemes dicsekedni csak ami BETON STABIL!
-
belinho
senior tag
válasz
[moderálva]
A múltkor még ezt írtad!"Nekem nem ezek a tapasztalataim a non bost 7950 TF III-al
MSI AB gyönyörűen állítható, ill. szabályozható a ventije, ráadásul, alapfeszen, ami 1.031mV, 1070-et meglépi, de még 1100MHz-hez is, 1.081mV elég......tehát szépen skálázódik."
[ Módosította: radi8tor ]
-
kockaharcos
senior tag
-
szasanyi
félisten
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Alpachino #18350 üzenetére
Nah belekezdtem a Crysis 3-ban! Atya ég hogy milyen szép...Ellenben! Az FPS 30-35 max. A GPU 70-80%
Proci 60% ! Nem értem hogy miért nem tekeri rendesen a kártyát. Ötlet?
Amúgy ha jól emlékszem a Cry2-nél volt valami olyasmi hogy ha Atival játszol akkor feleslegesen számoltat bizonyos részeket ki a kártyával...Vagy nem? Nem lehetne hogy most megfordítsuk?Nagy arcul csapás lenne a Zöldeknek
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Alpachino #18045 üzenetére
Jobb klikk tulajdonságok a parancsikonjára, ott rögtön azt a szöveget találod kijelölve ahova a program van feltéve. Utána írod a /xcl-t előtte egy szóközzel. Ez az xcl az eXtend Clock Limitet akarja jelenteni.
Elindítod, resi és onnantól menni fog, nekem 1650/2000-re tolta ki a limitet, vagy valami hasonlóra. -
Speed®
titán
válasz
Alpachino #18038 üzenetére
GPUTweak overclocking range enhancement után is ennyi a max? ABhez unofficial trükk nem tudom, működik-e a frissebbeknél..én Trixxel toltam a Sapphirenak, engedte jóval tovább is..MSIkkel mindig van valami trükk ;p
Egyébként jó, hogy most lett 7950ed, nálam meg 7870V2 váltotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest