- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
AusWolf #37147 üzenetére
Pedig nem jellemző, hogy ennél több teljesítmény ennél kisebb különbözettel. Ilyen kategóriában. Persze mindenkinek magának kell tudnia, hogy milyen igényei vannak, de jelen állás szerint az a +30k inkább a megéri kategória mint a nem hidd el. Főleg a jövőt is figyelembe véve.
-
Asbee
veterán
válasz
AusWolf #37143 üzenetére
Dehogynem éri meg. 80-90k-ért lehet kapni normális hűtős 290-et. Ha nem próbáltad honnan tudod, hogy nem éri meg. Jó kártya a 7970 de nagyon is észre venni a különbséget. Én 7950 ről váltottam 290-re majd 7970 és megint 290.
(#37145) KAMELOT: Bocs de ilyet nem lehet kijelenteni, hogy 5 fps különbség van. Pont hogy QHD-ban fogy el a 7970 és jön ki igazán az előnye a 780/290-nek. Minimum FPS-t nézd meg magas grafikán. Bővel ellép nek.
-
KAMELOT
titán
válasz
AusWolf #37041 üzenetére
Ezt a házat nyugodtan eledhatod! Egy kisebb konfignak jó, de ami a tied arra kevés! Vegyél egy olyan házat amibe tudsz tenni 23cm illetve 14cm ventiket, vagy legalább 20cm ventiket! Használtan HAF X vagy 932 vagy akármilyen BIG TOWER házat vehetsz. 12cm ventik semmit sem érnek. Én házamban 3x 23cm,1x 14cm, 1x 12cm (ez van alul, hogy a VGA-ra fújja a levegőt Scythe slip stream 120mm PWM).
-
HSM
félisten
válasz
AusWolf #36963 üzenetére
Egy jó 290 és egy jó 7970 között azért masszív 20% sebességkülönbség van, ami jobban fekszik a 290-nek, ott mégtöbb. Van ahol igencsak kijön.
Tuningolva is marad a difi, mert a 290 is ugyanúgy húzható feljebb.
A 290 fejlesztésben talán csak az a jó, hogy az nem olyan vészesen nagy beruházás. De szerintem is többet kéne rákölteni, mint amit hozna. És különben is, bringázni sokkal jobb, mint kockulni.
-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged