- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Itt is biztos lesznek ilyenek... de szarni kell rá! Mindenki maga tudja mire képes a cucca! Ha megkér majd valaki akjinek van 70es biossal kártyája tolok majd vele tesztet, és kiderül minden... Én örülök hogy nem csak én fogok meg radiátor ülni a topikban és beszélgetni, ha nem más is! Nem élünk egyformán sajnos, így valamejest jó ez a dolog hogy azok is kapnak a jóból akinek nincsenek százezrei a bankban!
Attól nekem még 7970-em lesz, semmit nem csorbul a kártya híre!
-
Cybertrone
veterán
Ez a penis dolog szerintem nem a topikba való... Ne legyen már azért valaki köcsög mert mert venni egy drága holmit...
Akinek kell a teljesítmény, és nem szeretne azon agyalni hogy jaj most lehet e a beállításokat maxra tenni, avagy féljek mert akadni fog... ne hozzuk ezt elő kérlek benneteket! Nem illik hozzátok urak ez a dolog, hisz ti sem szarral toljátok, és ez a penis duma fix egy olyan emberke agyszüleménye aki féltékeny mert esetleg ő nem tudja megvenni azt ami a másiknak szerinte a penis!
-
SzlobiG
félisten
Igen-igen kivárásra kell játszani főleg hogy semmi gém nem indokolja nálam az erőt most, bár majdnem elcsábultam a 7970-re, de letettem róla kidobott pénz lenne számomra most egy vétele...
(#1987) Sontir Fel Shkizo már látja az árakat szal februárba szerintem már tuti kapható lesz.
-
theniel
aktív tag
Volt, hogy kipróbáltam 3,6 Ghz-en de semmi gyorsulást nem tapasztaltam, talán instabilabb lett. Azt hiszem nem oszt nem szoroz a proci sebesség, ide vga erő kell, sok vram-al.
Nekem jelenleg már megfelel. Mióta a firefox-ból játszok teljesen jó, pedig minden fullon van.
Talán kicsit bele is nyugodtam, hogy vannak részek ahol kicsit lassabb, de a lényeg, hogy most nem zavar. Stabil és több órás játék után is az. A 290.36-os driver van fennt azt szereti legjobban nekem a BF3.
Talán lejjebb mennek majd az 580-as árak és akkor kipróbálom az sli-t. Addig viszont pihentetem az idegrendszerem, hátha az sli igénybe veszi majd -
theniel
aktív tag
alapon
Nem tuningolok semmit. Mindig minden alapon megy nálam.
Memóriák is 1000 Mhz-en mennek.Egyébként azt vettem észre, hogyha firefoxból megy a játék és nem google crom-al akkor semmi baja és játszható.
Ezek szerint az is befolyásolja, hogy milyen böngészőt használok?
Azt nem értem, hogy most játszok vele és minden full még az AA is és teljesen jól megy nem is kell , hogy jobban menjen . 64 fős pálya tele van és semmi gond.
Aztán egy másik napon nem meg már problémás ugyanezen a pályán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged