- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Callisto
őstag
Hát igen, ott indult el az úton a GPU fejlesztés az általános műveletek irányába, de Te is tudod, hogy azért az még messze volt a közvetlen compute-ra tervezéstől. Másrészt azért mondtam, hogy a Fermit is arra tervezték, mert olyan indokot mondtál a sebességkülönbségre a demónál, ami máshol is meg van, vagyis a tény, hogy compute-ra tervezték nem támasztja alá a sebességkülönbséget hiszen előző technológiát is közvetlen arra tervezték. (Leglábbis a zöldeknél.)
-
BeLucZ
addikt
és akkor mi a helyzet a sapphire atomic rx verziójával és 1335ös mag órajellel? az durván 1,3 ghz, ott tuti mókolnak vele valamit
amúgy szerintem hülyeség ez a 300 W limit, ha valaki le tudja hüteni és birja a tápja miért ne emelhetné? akár 400-450 W-ra is?
rá kell baszni 3 db 8pines csatit azt hadd szóljonvalami kurva jo ac hűtővel vagy vizes blokkal, tuti meg lehet oldani, lásd ezek a nagy extrém tuningosok az 1700as mag órajellel, szvsz ki kell ütni a védelmét, 1,3ba ugyse halna bele és annyi már elég lenne erőnek
(#588) radi8tor1 : aha, hát majd bizzunk az atomicban
tuti lesz 1-2 beteg verzió megerősitett tápellátású áramköri lappal, de végülis 1125-maggal már hozza azt amit kell, végülis elég
-
Cybertrone
veterán
Értem... Tehát van 300w amiből lehet kockáztatni, és mind1 mondjuk hogy mellé mennyivel tolom a feszt még mondjuk Afterburnerrel, a kari nem lépi túl a korlátot! Értem...
Na akkor remélhetőleg a +20%-al meglehet az 1200mhz
SzlobiG:
Ezért puhatolózók, mert ugye az 580-nál is van OCP, és még is meg lehet rángatniBár az softveres, itt meg ha jól sejtem hardveres van, bár ez lehet hülyeség!
-
Cybertrone
veterán
KB 2 hónapig egyedül lesz, és minden erejére szükség lesz csórónak hogy mozgassa a monitoromat az álltalam elvárt szinten... Te hát mik is a feszkorlátok?
Tudom hogy tudod, jöhet privibe is, megértem hogy ha nem akarod közzé tenni ezeket a dolgokat, aki nem ért hozzá lehet hogy végzetesen bajt okozhat
-
Cybertrone
veterán
Huhúú
Asszem feloldozom magam a vga tuning mentesség alól
Már legalább másfél éve nem húztam vga-t csak esetleg 1-2 kissebb teszt erejéig No nem baj olyan ez mint a biciklizés
Addig pöfölöm majd csórót míg alulról nem fogja hozni az sli szintjét, aztán később a cf-et míg legalább +50%-ot nem ver az sli-re... félek magamtól
-
a 10% az költői túlzás (4-5% volt across the board), de nem is ez a lényeg - jól meg volt írva a driver, hasítottak vele a kártyák, csak néhány optimalizációt visszatartott az AMD.
#463: ezt érdemes elolvasni - tisztázza a tévhiteket. ki lehet bontani, ki lehet próbálni. +50% OC nem tanácsos
-
theniel
aktív tag
Itt ez a BF3 esetén azt jelenti, hogy hiába van a nagyobb számítási teljesítmény, ha nem lehet etetni olyan gyorsan a GPU-t ahogy dolgozik?
Van ez frostbite 2 ben alkalmazott sávszélesség kímélés a BF3 esetén.
Ez azt jelenti, hogy hiába lesz nagyobb sávszélességem , akkor is ugyanott leszek, mert úgy van megírva a játék, hogy kímélje?
Vagy automatikusan kihasználja majd a nagyobb sávszélességet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest