- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9857 üzenetére
Nálunk mert HD6870, GTX560-Ti és GTX570 kártyán is, de ilyennel nem találkoztam. Egyedül a R5770 1GB kártyával van vmi baja de ott sem ez a jelenség, hanem az elején - a szerelvény ajtajában lévű puska kivétele után - "megfagy" a játék és nem megy tovább, akár mit csinálok vele.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9814 üzenetére
Az itt látható eredmények közül az 1-2. gyári órajelekkel, a 3. tuning-eredmény (ha jól emlékszem) 1200/5600 órajelekkel futott.
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9809 üzenetére
Ez teljesen alapórajeles korrekt eredmény, amjdnem pontosan egyezik az én mérésemmel.
Viszont nem értem a tápod (igaz, pontosan nem is ismerem), mert az én VX450-emmel semmi gondom sincs (csak picit hangosabb lesz bizonyos teljesítménylevétel fölött).
ricshard444: a gond az, hogy a Te tesztedből nem (vagy inkább sem) lehet messzemenő következtetéseket levonni mert csak a jelenlegi játékokkal tudod tesztelni. És persze nem tudjuk mikor és hány játék fog megjelenni ami a komplex számításokra alapoz (DOOM4 ilyen lesz), ahol ugye a Kepler (akár jelentős) hátrányban lesz a GCN-hez (és elsősorban a Tahiti GPU-khoz) képest.
Kvázi aki azt mondja, hogy ő tudja melyik bizonyul jobb választásnak hosszú távon, az enyhén szólva túloz. -
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9780 üzenetére
Ez az a mit nem értek, hogy visszavette... mennyiről? Nekem is Sapphire HD7950 OC kártyám van, ennél a gyári órajelek pontosan 900/1250
Vagy akkor milyen a kártyád, ha ezek nálad nem a gyári órajelek?
-
Colos1
őstag
válasz
polgi803 #9780 üzenetére
A Sapphire 7950 OC -ből 2 változat van, egy 900 és egy 950 Mhz -es. A 950 MHz -est frappánsan "950 MHz Editionnak" nevezik, és onnan ismerszik meg, hogy a Sapphire honlapjával ellentétben nem 6+6, hanem 6+8 csatis tápcsatlakozót kér.
Én ilyent kaptam, de nekem durvábban rántotta le a tápomat, kikapcsolt a gép a Win7 élményindex számításnál... Aztán -20% PT -val BF3 közben.
Szerk:
Közben rákukkantottam a Sapphire honlapjára, hogy javították-e már a hibát. Erre mit látok? Ezt.
A tiéd nem ilyen véletlenül?Vagy direkt?
Akkor értem a "vissza vette 900MHz -re" mondatot. Nekem nem vette vissza 950 -ről, amikor a PT -t lejjebb vettem. -
Varázslóó
senior tag
válasz
polgi803 #9727 üzenetére
12.8 driver durván 15-20% dobott fps be a BF3 ba
a többibe is ilyesmit... kövi driver el már kicsit durván alázza majd a zöldeketSliping Dogs: ba több fps em van 7970 el mint GTX480 SLI be
vagyis is a minimum fps em 60 a GTX480 SLI nek 50
a maximum meg 130fps a hd7970 el a GTX480 SLi vel 160fps a max -
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9727 üzenetére
Szerintem nem csak annak... én eddig nem tapasztaltam eddig semmilyen problémát, de már eleve 12.8 drivert tettem fel így nincs összehasonlítási alapom.
BF3, MP3, Sliping Dogs, SniperElite V2 maximális grafikával gyönyörűen fut és pazar látványban is. Batman AC és The Wicher EE esetében (ezek NV-s játékok ugye) kellett egy-egy beállítást módosítani (csökkenteni) a maximumról. Pölö Batman AC az előző GTX570 kártyámmal (DX11 + Extreme grafika) min. 9 max. 47 FPS-t tudott prezentálni, most ezek az értékek 25 és 62 ami bizony nem mind1! -
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9721 üzenetére
Sajna a BF3pont az a játék, ami nem profitál semmit a nagy memória sávszélességből. MW3 és hasonló játékok nem adják fel, a Crysis 3 meg még olyan messze van.... de szerintem biztosan elég lesz a Tahiti GPU + 3GB VRAM a játékhoz, esetleg maximális grafikai beállításokból kell picit visszavenni. Már ha valóban olyan lesz mint a hírben szerepelt, de ugye ezt már fenntartásokkal kezeli az ember azután miket mondtak / nyilatkoztak már sokszor, sokan azt láttuk mi lett a valóság.
Közben rájöttem, hogy a Heaven eredmény nem itt van.
No, így néz ki a alapon, 4xAA és tuninggal max. grafikával:
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #9713 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Tuningban is jól megy, bár az nálam nem számít igazából (eredményeket előrébb láthatod is). Hűtése meglepően jó, még ilyen melegben is nagyon jól teljesít (LOAD) és szinte hangtalan. Ami még fontos volt nálam, hogy max. ugyanannyit fogyaszt mint a ref 7950 (vagy kevesebbet) az OC ellenére, és ezt több tesztben is megerősítették adatokkal. Alapon is jobb, mint egy 7850 tuningolva és ugye ezt is ugyanúgy lehet (az enyémnek pölö még stabil az 1200Mhz a GPU).
A memória sávszélesség okozta FPS növekedés mértéke játékfüggő is. -
SVLaller
senior tag
válasz
polgi803 #9438 üzenetére
nekem pl. kevesebb feszen megy a procim 4,5GHz-en, mint amit automatán ad a gyári alap beállítás 3,7GHz-en. Akkor ez most amortizálja a procit vagy nem?
amúgy egy menet után az állandósult hőmérséklet 1200/1500MHz-en BF3 Ultra:
a sorrend CPU/RAM/GPU/VRAM/CPU/GPU/VRM/FPS 29 fokos szobában, ez is számit. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged