- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ftibi87
csendes tag
Nekem ez volt a második hardver halál a 15 pc-s évem alatt. Mind a kettő videókártya. Az első egy MX 440 volt anno. Ez volt a 2.
-
Ftibi87
csendes tag
Annyi a különbség, hogy ezt Hollandiában vettem 2014. decemberében. Bár ez nem változtat a tényen, csak azért irom, hogy ez nem iPON-os kártya.
-
Ftibi87
csendes tag
Üdv!
Akkor ha jól értem, ha adott egy ASUS R9 270x driver nélkül müködik, viszont driver telepités után fekete képernyő lesz és kikapcsol a monitor, akkor ez a kártya "kuka"?
-
Ftibi87
csendes tag
Helló. Segítségre lenne szükségem. Van egy R9 270x kàrtya. Egy ideje nem nézegettem a hőfokot, de tegnap gondoltam egyet és rànéztem. Alapjàraton bekapcsolàs utàn kb 1 perccel màr 60 fok körül van. Mondom mi a f.. Megnéztem a GPUTweak-en mi is folyik itten. Aztàn làttam, hogy bekapcsolàs utàn kb 20 màsodperccel a GPU és a memória órajele maxon megy. Persze nem fut semmi. Valakinek van ötlete, mi hajthatja a kàrtyàmat? 2 driver-t is kipróbàltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged