- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS 7870 DC2TG-2GD5-V2 (DirectCU2) kártyám van, és ha az alaplapi UEFI-ben be szeretném állítani a FastBoot-ot, de azt írta ki, hogy az "UEFI GOP not supported", és hogy a CSM (bios emulációt) sem tudom kikapcsolni.
Mindezt azért, mert régi a bios a videókártyán. Szerettem volna frissíteni, de azt írta, csak ASUS alaplapban tudom.
ASRock Z87 Extreme4-em van.
Tudtok rá valami módot, amivel ezt meg lehet kerülni?
Találtam két bios-t is, szerintetek melyik a jó? A képek kicsit össze vannak keverve szerintem
bios1, bios2
Ha bárki tud használható infóval szolgálni, azért hálás lennék!
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
gyuszaa #34565 üzenetére
Köszi! Nekem gyárilag 1.21v-ot ír, ennél feljebb nem húznám (nem is engedi a trixx). 1100/1250-re húztam, szépen végigment egy 65 perces BF3 multi kört, úgyhogy sikeresnek titulálom a tuningot.
Egyedül a hőfokok aggasztanak kicsit, windows alatt 39-41°C-os, játék közben viszont felment 75°C-ig. A venti olyankor kb 70%-ra tolta magát.
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI HD7850-em, nézegettem elég szépen lehetne tuningolni, viszont sem a Catalyst, sem az MSI Afterburner nem engedi 1050MHz fölé a GPU órajelet.
Mit kéne tennem, hogy feljebb tudjam csúsztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest