- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
Thronks.90 #36359 üzenetére
Jah, hat bf4 az kimarad, se idom se energiam idegeskedni, amugy is televagyok jatekokkal amiket azert nem jatszom mert a vga elszall ha elinditom oket. Mmint a vga ventije
-
Pedro78
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36353 üzenetére
Iponon van egy akcio es azert nezegetem a 7850-et, 8 gamat adnak melle es ez azert eleg vonzova teszi...
Az egesz gep elavult mar hisz most volt 5 eves a konfig
csak nincs perpill 2k+om cserere, igy a leggyengebb lancszemet cserelnem most.
-
Pedro78
senior tag
Gygabyte EP35-DS3R, Core2 Quad Q6600 2.4, Radeon R4850, 2x2 Gb Black Dragon Geil 800MHz, cooler master rs 460 tap
Ebbe akarok cserelni vga-t, ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 PCIE ezt neztem ki.
Ahogy neztem, meretileg elfer, talan meg kisebb is mint a mostani kartya. Kerdesem az lenne, hogy elofordulhat kompatibilitasi problema es hogy a tap eleg-e neki? Velemenyem szerint eleg de gondoltam megkerdek valaki hozzaertot is.
Valamint az erdekelne meg, hogy ez a kartya is melegszik mint a mostani kartyam? Igazabol valtanom kellene mindenkebb de nem akarok olyanra ami felszall ha terheles ala kerul mert annyira fel kell csavarni a ventillatort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged