- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sanyi19 #53259 üzenetére
Viszont, Neked is.
Ja, hát ha Chrome van a gépen...
De mondok egy érdekeset: Eddig mobilnetem volt, Windows-on csak Update, semmi más, rendben szaladt hónapokig. "Okosok" Cat. topicban lehülyéztek, amikor szóltam, hogy nem jó ötlet állandóan wint frissíteni (miközben konkrétan többen megírták, hány win frissítés okoz problémát), na, gondoltam, hátha változott a helyzet. W8 frissítések felmentek, gép esett-kelt, restartolt, és amit még el tudsz képzelni, de még ha nem történt ilyesmi, akkor is előfordult 200MB-os hibajelentés. Azóta helyrekalapáltam némi pucolgatással, de ha valami miatt vissza kell majd tennem a rendszert, tutira maradok a szervizcsomagoknál.eldiablo: AMD-nek annyira nem gond 1.4V jó hűtéssel. Auto-n persze nem szabad hagyni semmit sem, turbót főleg nem, annál nagyobb lassítóerőt én még nem láttam.
Amúgy nem egészen vágom már, hogy ez milyen topic...
Új hozzászólás Aktív témák
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest