- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
-
Dany007
veterán
Szvsz amíg nem tapasztalsz anomáliákat addig nincs értelme bios-t mókolni.
Esetleg a weboldalon ha megtalálod a letölthető bios-t, akkor ott talán le van írva mit javítottak benne. És akkor eltudod dönteni kell-e vagy sem. De ha nincs gond a kártyával akkor szvsz nem kell.szerk.: na látom megelőztek.
-
Nuada herceg
őstag
Én 7770-ről váltottam 7870-re,
inkább leszedtem előtte minden drivert...Egyébként azt mondják, hogy 1 sima Catalyst frissítést is úgy kellene végrehajtani,
hogy letörölni a régit, és úgy fel az újat. Nem pedig ilyen rátelepítéssel.Szerintem szedd majd le a drivereket kártyacsere előtt, ezzel kizársz +1 hibalehetőséget.
-
CoolBoy323
nagyúr
30 nap a max, amíg vissza kell kapnod a pénzed, és ezt be is tartják
De miért volt ilyen lassú a rendelés? Minden másnapra átvehető kb, szóval nem értem.
De ha Neked nem éri meg az ingyen játékok a "vergődést", meg hogy álljon a pénzed 30 napig benne, akkor ne tedd... Te dolgod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged