- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezt örömmel hallom!
A fixed fesz az sajnos ilyen.
Ellenben jó hatással van a stabilitásra. Én meglepődtem rajta, milyen keveset dobott csak a fogyasztáson a Tahiti-LE esetén. A fixed fesz hátrányait többféle módon is tudod orvosolni. Pl. csak akkor apllikálod a beállításokat, mielőtt játszol. Azonkívül csinálhatsz egy profil játék utánra, én mindig belőttem a 850Mhz/0,95V-osat, amivel majdnem annyi volt csak a fogyi, mint fixálás nélkül.
Harmadik megoldás, elvileg lehet azóta már működik a dolog pl. a legújabb beta AfterBurnerben fixed voltage nélkül is, meg kell próbálni... 7950 topicban emlékeim szerint már volt, akinek ment a feszültségállítás boost karival fixálás nélkül is valahogyan, csak engem annyira nem foglalkoztatott, nem emlékszem már. -
Erzesre lottem be most meg csak: este fogok en is mazsolazni.
amugy 1.256V alapbol +20% csuszkaval, ezt olyan 1.180 korul lottem be 1150es orajelen
TRIXXszel ugye: pipalva h Force constant voltage (szart sem er, ugral a fesz igy is)
VRMek alapfeszen 1150es orajelnel 100-110 korul voltak, most siman 95alatt... Ezzel mar kiegyeztem.
ja es a GPUk: 84-87 fok helyett 78-82
igy a venti is lajtosabban porog, azaz a tapom lett a leghangosabb....
HSM OLLLALAAA.... megvan az esti olvasnivalom, elore is puszi a homlokodra! Ja es nehogy torold nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest