Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Nem volt legmagasabb grafika (eleve nem lehet x2AA mellett).
Nagyon jó a példa egyébként.
Ezért is szoktam mondani, mennyire nem érnek szart sem a neten találhato AA OFF/2X/4X + PX OFF és hasonló lqrt tesztek, főleg, mivel csak egy idióta játszik gyengébb beállítással, mint amire a kártyája amúgy jó lenne.Far Cry 4 VALÓBAN legmagasabb grafikán 55FPS körül fut 280X-en (még videót is néztem jútyúbon.
Tuningolt 7870XT-vel 50FPS körül futott. De egyébként is megnézheted, alapból 20% van a két kártya között, miközben az XT gyakorlatilag 13-14%-kal húzható. Sehogy nem jön ki még 10% különbség sem a két kártya között, bármelyik programot nézem, mindenütt a 40-55FPS közötti sávban mozognak, ami játékélményben ugyanaz. És hagyjuk a 3GB-ot, mert a 2GB-os kártya sebességét semmivel nem csökkentette a kevesebb RAM, amihez persze optimalizált játék is kell, de ha egy játék szar, akkor az avval tapasztalható - teljesítményt nem lehet a VGA számlájára írni, ugyebár.VSync értelemszerűen értelmetlen mind2 kártyán. Ha meg valaki szándékosan torzítja az eredményt (pl. egy min 55 vs. 61 FPS VSync-kel 7870-en 30FPS lesz, 280-on meg 60), akkor legalább ne hivatkozzon az "eredményeire", és ezt mindenkire értem, aki lusta normálisan tesztelni a hardverét.
Azt persze megértem, hogy akik VGA árusítással foglalkoznak, nagyon szeretnék bebizonyítani, mennyivel érdemesebb 70k-ért 280X-et venni egy 40Ks használt XT helyett, aki bedől nekik, magára vessen.

Gainka: Ha valamit nem értesz meg, attól még nem marhaság.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon jó a példa egyébként.
Ezért is szoktam mondani, mennyire nem érnek szart sem a neten találhato AA OFF/2X/4X + PX OFF és hasonló lqrt tesztek, főleg, mivel csak egy idióta játszik gyengébb beállítással, mint amire a kártyája amúgy jó lenne.