- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #53930 üzenetére
Félreértettél, nem akartam szavakat adni a szádba. Anno nem ment ennyit a karid, hűtőt cseréltél, jobban megy, ez természetes, csak nem ref. Nem tudom, az enyém mit vitt volna +10% feszültséggel és extra hűtéssel, de biztosan többet, mint amit gyárilag ki lehetett hozni belle, kíméletes módban (nem a RAM-okra értem, azoknak nyilván ott volt a végük).
Ha játékokban is megy, akkor nem szóltam e részről, viszont 8XAA-t és egyebeket nem tetszés miatt javasoltam, hanem mert magasabb grafikai beállításokkal könnyen bebukhat egy olyan túlhajtás, amely alacsonyabbakkal nem. Ez esetben fals az eredmény, mert nem hajtható addig a kártya, csak ezt nem látod (illetve kiküszöbölöd a potenciális hibafaktort).
De ha valóban mindent ráteszel, és órák hosszat játszol artifactek v. kidobálás híján, akkor elfogadom az eredményeidet, mindama fenntartással, hogy nem gyári kiépítésű kártyáról van szó.(És ez nem arról szól, hogy az enyém mit tudott, nem irigylem, ha egy másik kártya esetleg jobb.)
CoDAW szerintem anélkül is főzi a VRM-eket (önmagában iszonyat a motorja), de ezt nem néztem.
AA-ról annyit, hogy pl. TX-es verziókat simán kilőttem én is, mert semmivel nem jobb a kép, mint egy SMAA-val pl, de megzabálja az összes RAM-ot, és bődületesen lelassítja a játékot (FC4 Ultra min 60FPS-ről 15-25-re zuhant). Szóval én élvezem a minőséget, de hülye én sem vagyok, hogy értéktelen feature-öket kapcsolgassak be, amelyeknek semmi értelmük azon kívül, hogy azt mutassák: 3-4GB RAM kell egy játéknak (van már mivel tesztelnem), amely ugyanolyan minőségben, épeszű beállításokkal feleannyin is elfut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest