- Yettel topik
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juve600 #52168 üzenetére
A Windows 7 Professional rendes kiadásból és nem virágbolti változatból származik. A drivernek nem kéne különbséget tennie Ultimate és egyéb kiadások között. A Service Pack 1 is telepítve volt nekem, és mégsem voltam elégedett a rendszer összképével. A változások nem placebo hatással érezhetőek, hanem ez engem is meglepett, ezért megosztottam ezt az észrevételt. Amúgy elképzelhető, hogy egy rendesen megnyirbált OS, amit néhányan szakértő módszerekkel létrehoznak nem úgy müködhet ahogyan tervezték. Én ilyenekkel nem foglalkozom és én sem támogatom. Igaz néhány dolgot letiltva (Media Center és Windows Media Player és más egyéb sosem használt programősszetevők) fürgébb szoftverkörnyezet érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő