Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Senki nem tesztelte hasonló VGA-val
Már ezerszer leírtam, hogy én teszteltem 7870XT-vel és semmi probléma nem volt vele, ahogy senki másnak más kártyával más hardveres és szoftveres környezetben sem.
De még más kártyás topikokban, és külföldi oldalakon sem számoltak be hasonló hibáról
Mondjuk te konkrétan kijelentetted hogy az új AB a szar, mert az előző beta jó ugyanazzal a driverrel, és senki ne telepítse az újat.
De akkor látom most ráfogtad a driverre, hogy az okozta a hibát, tehát akkor semmi baja nem volt az új AB-nek, kár volt vészmadárkodni, meg oldalakon keresztül magyarázkodni a semmit.
Legközelebb kérdezd meg, hogy másnál is fennáll-e a hiba, nem kell egyből felelőtlen kijelentéseket tenni.
Vagy számolj be arról is, hogy mégis működik a dolog, csak az ugye nagy csorbát ejtene azon a hatalmas egódon.De ha esetleg nem turkálnál bele a dolgokba, hanem normálisan használnád, akkor nálad is működne a dolog
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Bitcoin topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA V
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Már ezerszer leírtam, hogy én teszteltem 7870XT-vel és semmi probléma nem volt vele, ahogy senki másnak más kártyával más hardveres és szoftveres környezetben sem.
.