Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Látom temető mellett születtél, hogy ilyen szellemes vagy, van külön vicces képes topik, ahol a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezen, ott szerintem nagy sikered lenne, én sajnos már kinőttem belőle.
Arról nem tehetek, hogy mint a magyar lakosság nagy része tisztelet a kivételnek, te sem tudsz szöveget értelmezni!
Azt írtam lehet túlfesz okozta, sehol nem állítottam, hogy biztosan az volt.
Arra akartam rávilágítani, hogy a túlfesz, vagy zárlat nem mindig jár égésnyommal, ahogy nálam a vinyó esetében sem volt égésnyom, csak a chip-ből kilökődött egy darab, de a hálókártyán sem lehetett látni semmit, csak a vihar után egyszerűen nem volt NET. De sok esetet lehet olvasni más topikokban, ahol nem látszik semmilyen sérülés egy alkatrészen sem, aztán végig kell tesztelgetni mi lehet a rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest