- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DanielLong #49168 üzenetére
Kevés a fesz (ráadásul RAM-oknak nem is tudsz adni). Ugyanezt kapod, ha kicsit túlhúzod a RAM-okat. Alighanem inmompatibilis a monitor beállítása és a driver. Az azért nem járja, hogy alapból videó jeleken tekerjen a kari takarékos mód helyett. Másik monitor/driver?
Esetleg régebben vki széthajtotta a karit, és degradálódott.Ha biosban nincs ilyen órajel, akkor valami a winbe cseszett bele, Afterburner is csinálhat ilyet. Esetleg driver- és rendszerpucolás?
Biosba én sem nyúlkálnék, eddig egyetlen használható bios moddoló progit találtam, de abban sem a GPU-feszt lehetett módosítani, hanem csak VDDC-t, az meg kicsit más.
-
CirrMee
addikt
válasz
DanielLong #49168 üzenetére
CCC -ben Overdrive sincs bekapcsolva (tuning nélkül)...?
Mert nálam csinált ilyet a 270 -es, és az volt a búbánata, hogy bekapcsoltam az Overdrive -ot. Nem érdekelte hogy nem tuningolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő