Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gaboman #46257 üzenetére
Anno nekem is az volt, nálam csak a játékok támogatásának feltűnő hiánya zavart be.
trufa12: "review"-ra "specifications"-re keresve találhatsz infót. Futtában én úgy látom, hogy XT és Pro csak elnevezés, továbbra sincs más, mint 270 és 270X.
Én megbízható eladót találtam (akinek éppen, hogy túl sok volt az XT teljesítménye), vannak ilyenek (pontozásos rendszert érdemes nézni). Persze igaz, hogy felelős az eladó (3 hónapig), meg van gar, de az akkor is macera.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest