Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Én nálam is ,ha AMD,akkor csak Sapphire jöhet szoba,és eddig rosszat nem is fogtam ki.

Pedig úgy voltam a Giiga féle Batmobilos 5770 után,hogy én többet AMD-t nem veszek, de mivel utána kellemeset csalódtam a VTX 6850-es karijába maradtam AMD fronton
Ja és üdv a klubban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dany007
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Nem gond az, amíg ki nem fogsz egy hibás darabot.
A Sapphire az egyik legolcsóbb, sőt 270-270x-ből a legolcsóbb típus. Gondolom nem véletlenül.Én azért próbáltam bebiztosítani magamat az Asus toppal meg vettem rá cseregaranciát is ha mégis van valami.. Aztán meglátjuk. Még nem akarom elkiabálni, majd egy pár hét múlva.

-
lowzor
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Meggondolnám. Neked még a normális hűtéssel szerelt van (mondjuk nagy mázlid van, hogy nem zörög), de az új, szétspórolt hűtésűvel már megnézném, hogy elégedett lennél-e. Közvetlenül utána, hogy mondjuk kipróbálsz egy 7870 DC2 V2-t.
(#42758) bozont:
Persze, szerintem fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)