Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Az fasza... Mondjuk mikor nálam voltak a hasonló jellegű fagyások akkor nem volt fps drop. Csakúgy hirtelen bumm megakadt minden a hang is beakadt. Aztán eltelt pár másodperc és jött a kékhalál...
De nálam ez olyan volt, hogy minden esetben amikor játékot vagy 3D markot indítottam előjött. Maximum 2 percen belül.
Biztosan kitudsz zárni minden mást? Mert ugye nálam a proci volt a bűnös. Tegnap toltam fél 2-ig és minden rendben volt.
Tápod elég kakaót tud adni a kártyának?Tényleg próbáld meg akkor lejjebb venni a TOP órajeleket és tesztelj úgy.
Ha webshopból vetted akkor 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól és visszaadják a pénzed.
Én amúgy kértem rá cseregaranciát a PCX-től. Így elvileg ha gond van akkor pár nap alatt küldenek másikat, nem kell kivárni a bevizsgálást meg mindent.@asdxv:
Tyű ez állat. Hazaérek lekapom megnézem!

-
Alister71
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
Jellemző hiba az Asus Top verziókra, tele vannak a topikok az ilyen hibákkal.
Azt hittem a Sapphire 7870-esről írsz ami a konfigodnál van.
mod: én annó amit használtan vettem HD3870 Top-ot, az se bírta. Rátettem a simának a biosát és azzal használtam. Úgy jó volt. Szerintem állítsd be a CCC-ben a sima 270X órajeleit és tesztelgesd úgy.
Nagyon sok Asus Top "hibás" nem is értem, hogy van képük így eladni valamit. Én kerülöm az Asus vga-kat nagy ívben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest