- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Gyári beállításokkal, tuning nélkül meg 100°C-ig, GPU 80 fölé, szerintem az is sok, főleg a zaj ismeretében. 1V-ra levéve a feszt, és kicsit feljebb emelve a terhelt hűtést, a VRM-ek sem melegszenek 68°C fölé, EZt már elfogadható teljesítménynek tartom. Azt kevésbé, hogy nekem kell beállítanom, ha nem szeretném, hogy izzon a gépem.
GB hűtés, vagy amúgy nV kártya esetében nem fordult elő ilyen.
A tuning egyébként a gyári alap 1.144V helyett 1.1V-on teljesen stabil, tehát még ez is takarékos beállítás.
kovsol: 40%-on nekem sem hangos.
Csak játék közben ez elég szerény teljesítmény lenne. Az tény, hogy most nem HAF932-m van, de hátul 1 12cm, meg felül 2 12cm venti viszi ki a meleget a házból, és még a vinyóról sem megy oda.
A pasztázásra nem tudok mit mondani, garos a kártya, nem szedem szét. Anno vettem egy HIS 3870-et, na, az porzott, amikor leszedtem a hűtést muszájból, mert "álló helyzetben" is forró volt. Elállhatott valahol nyáron egy 50°C-os raktárban pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

GB hűtés, vagy amúgy nV kártya esetében nem fordult elő ilyen.
Csak játék közben ez elég szerény teljesítmény lenne. Az tény, hogy most nem HAF932-m van, de hátul 1 12cm, meg felül 2 12cm venti viszi ki a meleget a házból, és még a vinyóról sem megy oda.