Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
"Azt mondták, hogy személyesen vettem át, így rám nem vontakozik az elállás lehetősége. Kértem, hogy mutassa már meg ezt a mondtaot hol van leírva a honlapjukon,nem tudta,"
Ez egyébként tényleg így van. Ha személyesen veszed át, akkor nem él a 8napos elállás joga. Hogy az E-Digitálban ez hol van leírva nem tudom én sem, de a törvény így szól.
Itt tényleg a csajnak kellett volna tisztában lennie ezzel és nem saját pénzből kifizetni.Én pl azért veszek minden online amit csak lehet, mert ha bármi gond van, nem kell szarkodni a szervizzel meg bevizsgáltatással, hanem szó nélkül ki kell cseréljék / vissza kell adják a pénzt.
TV-t monitort is csak így veszek, mert ilyenkor nem gond ha nincs pixelgarancia. Hiszen megkapom, kipróbálom és ha pixelhibás addig küldöm vissza amíg nem küldenek egy hibátlant.
Ha viszont személyesen veszem át, és úgy van probléma akkor xy pixelmennyiségig vissza se veszik. Vagy ha gond van akkor rendes szervizes eljárással veszik csak vissza. Elküldik bevizsgáltatni stb stb stb minimum 3 hét... -
KatonaT
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Az utolsó azért nem annyira korrekt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért mert nincs kiírva a honlapon attól még a törvényben nincs 8 nap...
Szerencséd volt az eladóval hogy ilyen volt
én csak szimplán kiröhögtelek volna 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE RX Vega 56 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én csak szimplán kiröhögtelek volna