Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én sem szeretem a hasonló, kimondottan magas árakat mint ahogyan más sem... pölö ilyen ár egy házért, vagy 100k egy VGA-ért (legyen az bármilyen!) nálam - a hátrány mellett - némi "előnnyel" is bír. Ennyiért nincs min hezitálni, tipródni!

MOD - annyit még hozzátennék ehhez, hogy nem azért mert csóró vagyok. Az egy más aspektus. DE hülye sem, és szerintem ennyi pénzt nem ér meg. Ki tudnám fizetni ha nagyon akarnám, de nem akarom mert pénzkidobásnak tartom. Ezt csak azért írtam le, hogy nem elsősorban a pénzhiány miatt siránkozok, hanem a túlzott - és a teljesítmény alapján is indokolatlan - árazást nem fogadom el.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest