- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
Trailblazer #34935 üzenetére
Nos a történet eleje kicsit bővebben, hogy tegnap vettem egy Gigabyte HD7850OC 2GB kártyát. BS böngészéskor, film nézés közben, random. Éjfélig szenvedés, alaplap BIOS frissítés, friss driver, változás semmi. Ma csere MSI 7850OC 2GB-re és ugyanazok a hibák. De most itt volt hagyva a gép 1,5 órára és semmittevés közben is fagyott és újraindult. Sztem többször is, mert jól be is fagyott BS+villogó kurzor, gondolom a user választó képernyőn(?). Csak a kikapcs gomb nyomva tartása segített. Két gyártó két kártyája ugyanazt produkálná?
Szerintem legyalulom 1. körben a drivereket, de ehhez kellene valami progi. Mivel lehet?
Legutóbb (kb. 1 éve) a teljes HW ki lett cserélve Win7 alatt és stabil maradt. Csak a VGA maradt benne, az most lett cserélve. További tippek? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest