Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Én eddig még semmit nem bizonygattam, max. bizonyítottam.
Azt is kb. 50X írtam le, hogy akinek ilyen igényei vannak, azok inkább erősebb, azaz procit, azaz legalább i5-öt vegyenek (éppen azért, mert ha csak 1x nem írom oda, már 20-an ráugranak, hogy hülyeséget mondok, pedig pár hsz-szal előbb ott volt). Én még mindig nem keverem a felhasználó igényét az egyes játékok VGA-igényével. Ezután is nyugodt szívvel ajánlom akár 7870XT alá is az A10-et ua. megkötésekkel, mint eddig (és amire te is hivatkoztál).
Hogy egy VGA alá mi felel meg, az távolról sem azon múlik, hogy nekem mi az igényem, vagy bárki másnak. Gépet építeni tudni kell a célnak megfelelően, ennyi az egész.marcusa: Kipróbáltam valami, és beigazolódott a gyanúm. Ahogy tuningoltam a VGA-t (1100/1700-ra 975/1500-ról), rögtön feljebb ment a CPU igénybevétel, és 99%-on dolgozott a VGA, azaz a játék valóban akkor teljesít jobban, ha erősebb hardvert érzékel. Nyilvánvalóan direkt írták ilyenre, máskülönben a tuningolt (azaz erősebb) VGA-val még nagyobb CPU-limitem kellett volna (remélem, ezt senki nem vitatja), hogy legyen (játszhatóság miatt FXAA maradt).
Az általad említett jelenség itt is látható, csak nálam a GPU kihasználtsága nem esett 92% alá. Egyébiránt is AMD-n a GPU-m a füves részeken még igénytelenebb beállításokkal (1280x1024) is 87% fölött teljesített, viszont a proci teljesítménye zuhant le 25-30%-ra. Intelnél meg, látom, a proci megy, a VGA zuhan. Lehet választani.

kovsol: Ha elolvastad volna az eddig hsz-aimat, nem is írtál volna.

HSM: Ne akarj nyelvtanból kioktatni.
Ami nem igényes, az igénytelen. Ennyi. Jelen esetben egy-egy játék grafikai igényéről van szó. A megjegyzésed "szakmai tartalmát" inkább nem minősítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azt is kb. 50X írtam le, hogy akinek ilyen igényei vannak, azok inkább erősebb, azaz procit, azaz legalább i5-öt vegyenek (éppen azért, mert ha csak 1x nem írom oda, már 20-an ráugranak, hogy hülyeséget mondok, pedig pár hsz-szal előbb ott volt). Én még mindig nem keverem a felhasználó igényét az egyes játékok VGA-igényével. Ezután is nyugodt szívvel ajánlom akár 7870XT alá is az A10-et ua. megkötésekkel, mint eddig (és amire te is hivatkoztál).