Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Csinos memória-étvágy.
Abban a játékban akkor elég szépen vitte a procid, nincs "szoftver limit". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ZeroCore rendes digitális DVI single link kábellel megy 100%, most fejből nem vágom mi a pontos neve, azzal próbáltam. De olvastam valahol, és a tapasztalatok is azt mutatták, hogy nem minden madzagtípusnál működik, de olvass utána, ne én gugglizzam már elő neked.
Mivel nekem DVI madzag van, így számomra ez nem volt olyan lényeges infó, hogy megjegyezzem, csak emlékszem rá, hogy olvastam ilyesmit még februárban, amikor tesztelgettem a 7870-em, meg írtam a Logout tesztet, oda hasznos volt a ZeroCore mód fogyasztást kalkulálni. 
(#34315) katt777: C3 nekem FHD maxon, 2X-es SMAA-val végig szépen benntartotta magát a 2GB VRAM-on, később a 3GB-os 7950-en is.

Ha jól emlékszem a Hitman tudta nagyon feszegetni a 2GB VRAM-ot SSAA-val, meg a TR a patch előtt.
Bár a TR-hez már a 3GB-os 7950-el volt szerencsém, a Hitman meg nálam kimaradt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Total Commander
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Abban a játékban akkor elég szépen vitte a procid, nincs "szoftver limit". ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel nekem DVI madzag van, így számomra ez nem volt olyan lényeges infó, hogy megjegyezzem, csak emlékszem rá, hogy olvastam ilyesmit még februárban, amikor tesztelgettem a 7870-em, meg írtam a Logout tesztet, oda hasznos volt a ZeroCore mód fogyasztást kalkulálni. 
Bár a TR-hez már a 3GB-os 7950-el volt szerencsém, a Hitman meg nálam kimaradt.