Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
(Nem csak neked.) Na, eddig még nem fogytam ki a RAM-ból FHD-ben sem, illetve kihajtás végett teszteltem mindössze 4XAA mellett Blooddragont, illetve 8XAA-val Colonial Marinest (természetesen minden grafikai beállítást maximumra téve). Javaslom megtekintésre az 50%-os (nyilván a kevésbé terhelt VGA miatt, hiszen 8XAA mellett BD is 40% körül kért CPU-ból), illetve a 38%-os prociterhelést.

Csak mert sokan szeretik hajtogatni, milyen izomállat Intel proci kell egy HD7870 alá, meg hogy az A10 nem hajt ki egy 7850-et sem. Ez ráadásul XT. Szóval egy 2X ilyen erős VGA alá is elegendő kell, legyen az A10, ami azon "sejtésemet" igazolja, hogy az AMD nem gyárt olyan VGA-kat, amelyek kellő kihasználásához Intel processzort kellene venni.
A játszhatóságot jelzi az AB grafikon, 25FPS fölött végig. -
katt777
félisten
Hát, ha kábelen múlik a Zcore, akkor elég gáz, nem? DVI-D-ről akkor nem is tudsz, v. HDMI-ről. C3-at természetesen 8X módban nézem majd (Bd-ben is elég zavaró volt a 4X, ha úgy nézni kezdtem), és persze SSAO (ha lehet állítani, most nem tudom), TR-t még P4 650 + HD4650 kombóval toltam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A játszhatóságot jelzi az AB grafikon, 25FPS fölött végig.